Kursgård mellan Veberöd och Sjöbo
Husfakta
Boarea: 120 m²
Antal rum: 7 varav 3 sovrum
Antal bäddar: 25
Beskrivning
Ska din förening eller organisation hålla i en kurs? Eller är ni en dagis- eller skolklass som letar efter en plats i naturen att åka till? Kanske är du en privatperson som vill söker ett ställe där hela släkten får plats? Klostersågen är en gammal skola som nu fungerar som SSU:s kurs- och lägergård. Men när den inte används för kurser är den ledig för uthyrning!
Klostersågen ligger naturskönt mellan Veberöd och Sjöbo. Man kan ta sig dit både med bil och buss - regionbuss 160 stannar vid vägen utanför, cirka 400 meter från huset. Med stor trädgård, grillplats, snirkliga skogsstigar och utsikt över kohagarna och skogen erbjuder Klostersågen en lugn och trevlig miljö för kurser och träffar.
Huset lämpar sig för övernattning och har sovplatser för 25 personer. Där finns kök och köksutrustning för att laga mat till minst lika många människor. Därutöver finns två rum med soffor, en matsal och ett större rum med stolar och bord som lämpar sig för föreläsningar och annan aktivitet i storgrupp. För den som vill bada ligger Vombsjön i närheten.
Mer information, fler bilder och priser finns på vår hemsida: http://klostersagen.wordpress.com/
Prisinformation
Pris: Kontakta uthyraren för prisuppgift
Bekvämligheter
Diskmaskin
Dusch
El ingår
Kylskåp
Matlagningsmöjligheter
Mobiltelefontäckning
Rökning förbjuden
Separata sovrum
Trädgård
Utegrill
Uteplats med utemöbler
Wc
Karta
Kartan laddas...